Årets Restaurant

De nominerede til Årets restaurant 2008:

Geranium
Kofoed og Ledet har med sine meget personlige fingeraftryk på anvendelse og forarbejdning – relateret til råvarers geografiske og økologiske observans markeret en meget klar linie. Den er tillige gennemført på vin & drikke siden. Et kreativt og innovativt køkken med kunstnerisk signatur og vine valgt med omtanke og omhu.

Herman
Allerede før første åbningsdag var restaurantuniverset klar til at analysere og kommentere dette unikke initiativ som Løgismose og Tivoli havde sat iværk med Thomas Herman som den dominerende gastronomiske hovedkraft. Som den store chef samlede han en medarbejderskare designet til at alle parter i fællesskab kunne gå stjernevejen. Anmeldelser i dagblade og magasiner fra første dag talte samme sprog.

Malling & Schmidt
Århus er beriget på mange punkter. Ikke alene begunstiget af en midtby med parisiske noter, det nærmeste vi kommer et fiskemarked og et gastronomisk klima i stadig opstigen ført an af 2 ildsjæle i Jægergårdsgade. Schmidt er tillige aktiv på kokkelandsholdet, hvor han må være førstevalget på den kreative angrebsfront og integreret med Mallings form og substans i serviceleddet sikres restaurantens status som Jyllands mest interessante pt.

Noma
Noma er dansk, Noma er nordisk, Noma er europæisk, Noma er international, Noma er placeret på en ærefuld 10.plads på den verdensrangliste som Restaurant Magazine udgiver årligt. ** i Guide Michelin er ej heller hverdagskost. Al dette skyldes naturligvis mange faktorer, lige fra initiativtagernes ide til gennemførelse af konceptet til den kunstneriske udførelse dag efter dag, måned efter måned af engageret chef og medarbejdere.


?>