Om spiseguiden

Bent Christensen udgav i 1978 den allerførste danske Spiseguide, og den er udgivet årligt lige siden. 2010-udgaven er sponseret af Gudme Raaschou.

Se alle årets hæderspriser og bestil Den danske Spiseguide 2011 via Books for Cooks.

Guiden indeholder information om det bedste indenfor den danske gastronomiske verden, mad & vine, restauranter af enhver art dog alle kendetegnet ved høj kvalitet.

Det er landets mest ajourførte og strengeste bedømmer af de danske restauranter, ca 300 antages at høre med til de bedste – Alene at være optaget i guiden anses som en hædersplacering i restaurantverdenen.

Forud for optagelse finder der prøvespisninger sted, altid anonymt (dog med en enkelt undtagelse, redaktøren kan ikke længere vide sig sikker på at være ubekendt).

Vi betaler altid for vore testmåltider. Spiseguiden modtager ofte invationer til at prøvespise restauranter som restaurantens gæster. Disse venlige indbydelser beklager vi ikke at kunne efterkomme af principielle grunde.

Af samme principielle grunde kan vi heller ikke sige ja tak til restaurant-annoncering, alle andre brancher – også hotelsiden, der ikke værdibedømmes af guiden ,kan tegne annoncer i guiden.

?>