NYHED Jurymedlemmer navngives for første gang i Den danske Spiseguides historie

juni 16, 2012  |  Spiseguiden    Kommentarer lukket til NYHED Jurymedlemmer navngives for første gang i Den danske Spiseguides historie

Den danske Spiseguide er i færd med en modernisering

af bedømmelsesopgaverne og vil derfor åbne op for en gradvis offentliggørelse af de jurymedlemmer, der står bag udpegning af vinderne i de forskellige Årets…….kategorier i Den Danske Spiseguide. Gradvis skal forståes, at vi skal have indhentet tilsagn fra de enkelte inden vi offentliggør deres medvirken.

Læs mere

TV2 interview med vinderen af Årets Restaurant

november 5, 2011  |  Spiseguiden    Kommentarer lukket til TV2 interview med vinderen af Årets Restaurant

TV2 Syd præsenterer Den danske Spiseguide 2012 og interviewer Allan Poulsen, køkkenchef på Henne Kirkeby Kro, vinder af Årets Restaurant.

Klik her for at se indslaget.

Læs mere
Nyt fra Spiseguidens redaktion

Nyt fra Spiseguidens redaktion

februar 8, 2010  |  Spiseguiden    Kommentarer lukket til Nyt fra Spiseguidens redaktion

Vi har fra tid til anden fået mange forslag om at være aktuelle og melde ud, hvorledes nye testbesøg skaber forandringer i udvalget af optagne restauranter og ikke mindst om mulige overvejelser om forandringer i klassifikation, stjerner, vinglas avec o.s.v.

Formen for hvorledes denne service kan effektueres har vi ikke fundet endnu, men en form for abonnementsordning overvejes. Nedenfor offentligøres aktuel situationsrapport.

Læs mere

Ajourføring og præciseringer i klassifikations grundlaget GUDME RAASCHOU SPISEGUIDE 2010

oktober 10, 2009  |  Spiseguiden    Kommentarer lukket til Ajourføring og præciseringer i klassifikations grundlaget GUDME RAASCHOU SPISEGUIDE 2010

Næste udgave af  Spiseguiden præsenterer et nyt klassifikationsgrundlag nøje tilpasset den gastronomiske virkelighed i disse år,  hvor vore bedste restauranter måles og vurderes relateret til, hvad der opleves på Europas allerbedste restauranter og som har medført meget stærk fokus på det danske / nordiske niveau.

At notere 2 restauranter valgt ind på WORLD 50 Best Restaurants listen samt 12 Michelin stjerner alene i København er en relativt ny situation for den danske restaurantverden.

Læs mere
?>